Bereken uw social heartbeat

DEZEURE levert een maatschappelijke bijdrage van € 1.241.000 en stelt 29 mens(en) tewerk.

De berekening is gebaseerd op de jaarrekening die de onderneming heeft neergelegd.

De overheid kan hiermee:

education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education

57 leerlingen

een jaar secundair onderwijs laten volgen
sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably

41 elektrische laadpalen

installeren
connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected

80 smartboards

installeren
healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy

9 verpleegsters

een jaar tewerkstellen