Bereken uw social heartbeat

DE ROEVE ENGINEERING levert een maatschappelijke bijdrage van € 889.000 en stelt 23 mens(en) tewerk.

De berekening is gebaseerd op de jaarrekening die de onderneming heeft neergelegd.

De overheid kan hiermee:

education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education

31 leerlingen

een jaar secundair onderwijs laten volgen
sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably

29 elektrische laadpalen

installeren
safe safe

2 politieagenten

een jaar tewerkstellen
healthy healthy healthy healthy

4 verpleegsters

een jaar tewerkstellen