Bereken uw social heartbeat

GILLAIN & CO levert een maatschappelijke bijdrage van € 638.000 en stelt 18 mens(en) tewerk.

De berekening is gebaseerd op de jaarrekening die de onderneming heeft neergelegd.

De overheid kan hiermee:

education education education education education education education

7 leerlingen

een jaar secundair onderwijs laten volgen
sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably

21 elektrische laadpalen

installeren
connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected

41 smartboards

installeren
healthy healthy healthy healthy

4 verpleegsters

een jaar tewerkstellen
fun

1 topsporter

een jaar ondersteuning geven