Bereken uw social heartbeat

KINNARPS (BELGIUM) levert een maatschappelijke bijdrage van € 1.623.000 en stelt 36 mens(en) tewerk.

De berekening is gebaseerd op de jaarrekening die de onderneming heeft neergelegd.

De overheid kan hiermee:

sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably

270 elektrische laadpalen

installeren
safe safe

2 politieagenten

een jaar tewerkstellen
connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected

209 smartboards

installeren
healthy healthy

2 verpleegsters

een jaar tewerkstellen