Bereken uw social heartbeat

VULKOPRIN levert een maatschappelijke bijdrage van € 2.481.000 en stelt 77 mens(en) tewerk.

De berekening is gebaseerd op de jaarrekening die de onderneming heeft neergelegd.

De overheid kan hiermee:

education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education

57 leerlingen

een jaar secundair onderwijs laten volgen
connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected

320 smartboards

installeren
healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy

9 verpleegsters

een jaar tewerkstellen
comfortably comfortably

2 km

fietspad aanleggen
fun fun fun fun fun fun fun fun fun

9 topsporters

een jaar ondersteuning geven