Bereken uw social heartbeat

MACQ levert een maatschappelijke bijdrage van € 2.938.000 en stelt 65 mens(en) tewerk.

De berekening is gebaseerd op de jaarrekening die de onderneming heeft neergelegd.

De overheid kan hiermee:

education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education

68 leerlingen

een jaar secundair onderwijs laten volgen
sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably

195 elektrische laadpalen

installeren
safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe

13 politieagenten

een jaar tewerkstellen
healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy

16 verpleegsters

een jaar tewerkstellen