Bereken uw social heartbeat

ENTREPRISES LEPAGE FRERES levert een maatschappelijke bijdrage van € 1.919.000 en stelt 39 mens(en) tewerk.

De berekening is gebaseerd op de jaarrekening die de onderneming heeft neergelegd.

De overheid kan hiermee:

sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably

127 elektrische laadpalen

installeren
safe safe safe safe safe

5 politieagenten

een jaar tewerkstellen
connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected

247 smartboards

installeren
healthy healthy healthy healthy healthy healthy

6 verpleegsters

een jaar tewerkstellen
comfortably

1 km

fietspad aanleggen