Bereken uw social heartbeat

L.V.D. COMPANY levert een maatschappelijke bijdrage van € 15.544.000 en stelt 388 mens(en) tewerk.

De berekening is gebaseerd op de jaarrekening die de onderneming heeft neergelegd.

De overheid kan hiermee:

education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education

725 leerlingen

een jaar secundair onderwijs laten volgen
sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably

518 elektrische laadpalen

installeren
healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy

113 verpleegsters

een jaar tewerkstellen
comfortably comfortably comfortably comfortably comfortably comfortably

6 km

fietspad aanleggen