Bereken uw social heartbeat

ELOY WATER levert een maatschappelijke bijdrage van € 1.672.000 en stelt 37 mens(en) tewerk.

De berekening is gebaseerd op de jaarrekening die de onderneming heeft neergelegd.

De overheid kan hiermee:

education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education

58 leerlingen

een jaar secundair onderwijs laten volgen
sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably

55 elektrische laadpalen

installeren
safe safe

2 politieagenten

een jaar tewerkstellen
healthy healthy healthy

3 verpleegsters

een jaar tewerkstellen
comfortably

1 km

fietspad aanleggen
fun fun fun fun fun fun

6 topsporters

een jaar ondersteuning geven