Bereken uw social heartbeat

OCE SOFTWARE LABORATORIES NAMUR levert een maatschappelijke bijdrage van € 2.928.000 en stelt 57 mens(en) tewerk.

De berekening is gebaseerd op de jaarrekening die de onderneming heeft neergelegd.

De overheid kan hiermee:

education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education

68 leerlingen

een jaar secundair onderwijs laten volgen
sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably

195 elektrische laadpalen

installeren
safe safe safe safe

4 politieagenten

een jaar tewerkstellen
connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected

377 smartboards

installeren
healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy

10 verpleegsters

een jaar tewerkstellen
comfortably

1 km

fietspad aanleggen