Bereken uw social heartbeat

SPIROMATIC levert een maatschappelijke bijdrage van € 4.354.000 en stelt 82 mens(en) tewerk.

De berekening is gebaseerd op de jaarrekening die de onderneming heeft neergelegd.

De overheid kan hiermee:

sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably

435 elektrische laadpalen

installeren
safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe

20 politieagenten

een jaar tewerkstellen
connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected

561 smartboards

installeren
healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy

15 verpleegsters

een jaar tewerkstellen