Bereken uw social heartbeat

SPIRAX SARCO levert een maatschappelijke bijdrage van € 2.631.000 en stelt 37 mens(en) tewerk.

De berekening is gebaseerd op de jaarrekening die de onderneming heeft neergelegd.

De overheid kan hiermee:

education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education

61 leerlingen

een jaar secundair onderwijs laten volgen
sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably

175 elektrische laadpalen

installeren
safe safe safe safe

4 politieagenten

een jaar tewerkstellen
connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected

169 smartboards

installeren
healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy

9 verpleegsters

een jaar tewerkstellen
comfortably

1 km

fietspad aanleggen
fun fun fun fun fun

5 topsporters

een jaar ondersteuning geven