Bereken uw social heartbeat

G.I.M. - GEOGRAPHIC INFORMATION MANAGEMENT levert een maatschappelijke bijdrage van € 1.439.000 en stelt 34 mens(en) tewerk.

De berekening is gebaseerd op de jaarrekening die de onderneming heeft neergelegd.

De overheid kan hiermee:

education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education

33 leerlingen

een jaar secundair onderwijs laten volgen
sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably

95 elektrische laadpalen

installeren
connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected

185 smartboards

installeren
healthy healthy healthy healthy healthy

5 verpleegsters

een jaar tewerkstellen
comfortably

1 km

fietspad aanleggen