Bereken uw social heartbeat

H.P. LINDEN levert een maatschappelijke bijdrage van € 1.577.000 en stelt 52 mens(en) tewerk.

De berekening is gebaseerd op de jaarrekening die de onderneming heeft neergelegd.

De overheid kan hiermee:

sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably

157 elektrische laadpalen

installeren
safe safe safe safe safe safe safe

7 politieagenten

een jaar tewerkstellen
connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected

305 smartboards

installeren
healthy healthy

2 verpleegsters

een jaar tewerkstellen