Bereken uw social heartbeat

EVAPCO EUROPE levert een maatschappelijke bijdrage van € 6.628.000 en stelt 165 mens(en) tewerk.

De berekening is gebaseerd op de jaarrekening die de onderneming heeft neergelegd.

De overheid kan hiermee:

education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education

231 leerlingen

een jaar secundair onderwijs laten volgen
sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably

441 elektrische laadpalen

installeren
safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe

20 politieagenten

een jaar tewerkstellen
healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy

36 verpleegsters

een jaar tewerkstellen