Bereken uw social heartbeat

SPIROMATIC levert een maatschappelijke bijdrage van € 4.354.000 en stelt 82 mens(en) tewerk.

De berekening is gebaseerd op de jaarrekening die de onderneming heeft neergelegd.

De overheid kan hiermee:

sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably

580 elektrische laadpalen

installeren
safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe

13 politieagenten

een jaar tewerkstellen
connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected

842 smartboards

installeren
healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy

7 verpleegsters

een jaar tewerkstellen