Bereken uw social heartbeat

REINTJES BENELUX levert een maatschappelijke bijdrage van € 1.058.000 en stelt 15 mens(en) tewerk.

De berekening is gebaseerd op de jaarrekening die de onderneming heeft neergelegd.

De overheid kan hiermee:

education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education

24 leerlingen

een jaar secundair onderwijs laten volgen
sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably

70 elektrische laadpalen

installeren
safe safe safe

3 politieagenten

een jaar tewerkstellen
connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected

68 smartboards

installeren
healthy

1 verpleegster

een jaar tewerkstellen
fun fun

2 topsporters

een jaar ondersteuning geven