Bereken uw social heartbeat

PHILIPS LIGHTING BELGIUM levert een maatschappelijke bijdrage van € 47.964.000 en stelt 1113 mens(en) tewerk.

De berekening is gebaseerd op de jaarrekening die de onderneming heeft neergelegd.

De overheid kan hiermee:

education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education

1119 leerlingen

een jaar secundair onderwijs laten volgen
sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably

3197 elektrische laadpalen

installeren
safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe

73 politieagenten

een jaar tewerkstellen
connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected

3094 smartboards

installeren
healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy

174 verpleegsters

een jaar tewerkstellen
comfortably comfortably comfortably comfortably comfortably comfortably comfortably comfortably comfortably comfortably comfortably comfortably comfortably comfortably comfortably comfortably comfortably comfortably comfortably comfortably

20 km

fietspad aanleggen
fun fun fun fun fun fun fun fun fun fun fun fun fun fun fun fun fun fun fun fun fun fun fun fun fun fun fun fun fun fun

92 topsporters

een jaar ondersteuning geven