Bereken uw social heartbeat

PHILIPS LIGHTING BELGIUM levert een maatschappelijke bijdrage van € 47.964.000 en stelt 1113 mens(en) tewerk.

De berekening is gebaseerd op de jaarrekening die de onderneming heeft neergelegd.

De overheid kan hiermee:

education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education

2238 leerlingen

een jaar secundair onderwijs laten volgen
connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected

9283 smartboards

installeren
healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy

261 verpleegsters

een jaar tewerkstellen