Bereken uw social heartbeat

CITIUS ENGINEERING levert een maatschappelijke bijdrage van € 1.109.000 en stelt 35 mens(en) tewerk.

De berekening is gebaseerd op de jaarrekening die de onderneming heeft neergelegd.

De overheid kan hiermee:

education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education

38 leerlingen

een jaar secundair onderwijs laten volgen
sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably

36 elektrische laadpalen

installeren
connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected

71 smartboards

installeren
healthy healthy

2 verpleegsters

een jaar tewerkstellen
comfortably

1 km

fietspad aanleggen
fun fun

2 topsporters

een jaar ondersteuning geven