Bereken uw social heartbeat

BEMAC-CONSTRUCTIONS-INSTALLATIONS ELECTRIQUES ELECTRONIQUES SA levert een maatschappelijke bijdrage van € 2.003.000 en stelt 46 mens(en) tewerk.

De berekening is gebaseerd op de jaarrekening die de onderneming heeft neergelegd.

De overheid kan hiermee:

education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education

46 leerlingen

een jaar secundair onderwijs laten volgen
safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe

12 politieagenten

een jaar tewerkstellen
connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected

258 smartboards

installeren
healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy

7 verpleegsters

een jaar tewerkstellen