Bereken uw social heartbeat

ARCO INFORMATION levert een maatschappelijke bijdrage van € 1.855.000 en stelt 33 mens(en) tewerk.

De berekening is gebaseerd op de jaarrekening die de onderneming heeft neergelegd.

De overheid kan hiermee:

education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education

21 leerlingen

een jaar secundair onderwijs laten volgen
sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably

123 elektrische laadpalen

installeren
safe safe

2 politieagenten

een jaar tewerkstellen
connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected

239 smartboards

installeren
healthy healthy healthy healthy healthy healthy

6 verpleegsters

een jaar tewerkstellen
fun fun fun

3 topsporters

een jaar ondersteuning geven