Bereken uw social heartbeat

COCKERILL MAINTENANCE & INGENIERIE levert een maatschappelijke bijdrage van € 35.314.000 en stelt 774 mens(en) tewerk.

De berekening is gebaseerd op de jaarrekening die de onderneming heeft neergelegd.

De overheid kan hiermee:

education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education

1236 leerlingen

een jaar secundair onderwijs laten volgen
sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably

2354 elektrische laadpalen

installeren
connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected

4556 smartboards

installeren
healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy

64 verpleegsters

een jaar tewerkstellen
comfortably comfortably comfortably comfortably comfortably comfortably comfortably comfortably comfortably comfortably comfortably comfortably comfortably comfortably comfortably comfortably comfortably comfortably comfortably comfortably comfortably comfortably comfortably comfortably comfortably comfortably

29 km

fietspad aanleggen