Bereken uw social heartbeat

VANDAELE KONSTRUKTIE levert een maatschappelijke bijdrage van € 1.233.000 en stelt 39 mens(en) tewerk.

De berekening is gebaseerd op de jaarrekening die de onderneming heeft neergelegd.

De overheid kan hiermee:

education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education

28 leerlingen

een jaar secundair onderwijs laten volgen
sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably

41 elektrische laadpalen

installeren
safe safe safe safe safe

5 politieagenten

een jaar tewerkstellen
connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected

79 smartboards

installeren
healthy healthy

2 verpleegsters

een jaar tewerkstellen
comfortably

1 km

fietspad aanleggen