Bereken uw social heartbeat

SMART METAL WORKS levert een maatschappelijke bijdrage van € 1.607.000 en stelt 51 mens(en) tewerk.

De berekening is gebaseerd op de jaarrekening die de onderneming heeft neergelegd.

De overheid kan hiermee:

education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education

37 leerlingen

een jaar secundair onderwijs laten volgen
sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably

107 elektrische laadpalen

installeren
safe safe

2 politieagenten

een jaar tewerkstellen
connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected

207 smartboards

installeren
healthy healthy

2 verpleegsters

een jaar tewerkstellen
fun fun fun

3 topsporters

een jaar ondersteuning geven