Bereken uw social heartbeat

ASSOC. PROPRIET. RECIPIENTS A GAZ COMPRIMES LIQUEFIES OU DISSOUS levert een maatschappelijke bijdrage van € 5.537.000 en stelt 134 mens(en) tewerk.

De berekening is gebaseerd op de jaarrekening die de onderneming heeft neergelegd.

De overheid kan hiermee:

education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education

64 leerlingen

een jaar secundair onderwijs laten volgen
sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably

184 elektrische laadpalen

installeren
safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe

17 politieagenten

een jaar tewerkstellen
connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected

357 smartboards

installeren
healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy

20 verpleegsters

een jaar tewerkstellen
comfortably comfortably comfortably comfortably

4 km

fietspad aanleggen
fun fun fun fun fun fun fun fun fun fun

10 topsporters

een jaar ondersteuning geven