Bereken uw social heartbeat

VINCOTTE INTERNATIONAL levert een maatschappelijke bijdrage van € 6.645.000 en stelt 137 mens(en) tewerk.

De berekening is gebaseerd op de jaarrekening die de onderneming heeft neergelegd.

De overheid kan hiermee:

education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education

77 leerlingen

een jaar secundair onderwijs laten volgen
sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably

443 elektrische laadpalen

installeren
safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe

20 politieagenten

een jaar tewerkstellen
connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected

428 smartboards

installeren
healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy

24 verpleegsters

een jaar tewerkstellen
comfortably comfortably

2 km

fietspad aanleggen
fun fun fun fun fun fun fun fun fun fun fun fun

12 topsporters

een jaar ondersteuning geven