Bereken uw social heartbeat

SOCIETE NATIONALE DE CONSTRUCTION AEROSPATIALE levert een maatschappelijke bijdrage van € 48.406.000 en stelt 1624 mens(en) tewerk.

De berekening is gebaseerd op de jaarrekening die de onderneming heeft neergelegd.

De overheid kan hiermee:

education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education

1129 leerlingen

een jaar secundair onderwijs laten volgen
sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably

4840 elektrische laadpalen

installeren
safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe

223 politieagenten

een jaar tewerkstellen
healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy

88 verpleegsters

een jaar tewerkstellen
comfortably comfortably comfortably comfortably comfortably comfortably comfortably comfortably comfortably comfortably comfortably comfortably comfortably comfortably comfortably comfortably comfortably comfortably comfortably comfortably

20 km

fietspad aanleggen