Bereken uw social heartbeat

VYNCKE levert een maatschappelijke bijdrage van € 5.320.000 en stelt 109 mens(en) tewerk.

De berekening is gebaseerd op de jaarrekening die de onderneming heeft neergelegd.

De overheid kan hiermee:

education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education

124 leerlingen

een jaar secundair onderwijs laten volgen
sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably

354 elektrische laadpalen

installeren
safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe

16 politieagenten

een jaar tewerkstellen
connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected

686 smartboards

installeren
healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy

19 verpleegsters

een jaar tewerkstellen