Bereken uw social heartbeat

BECKHOFF AUTOMATION levert een maatschappelijke bijdrage van € 943.000 en stelt 16 mens(en) tewerk.

De berekening is gebaseerd op de jaarrekening die de onderneming heeft neergelegd.

De overheid kan hiermee:

sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably

62 elektrische laadpalen

installeren
safe safe

2 politieagenten

een jaar tewerkstellen
connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected

121 smartboards

installeren
healthy healthy healthy

3 verpleegsters

een jaar tewerkstellen