Bereken uw social heartbeat

PUNCH METALS levert een maatschappelijke bijdrage van € 2.674.000 en stelt 107 mens(en) tewerk.

De berekening is gebaseerd op de jaarrekening die de onderneming heeft neergelegd.

De overheid kan hiermee:

education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education

93 leerlingen

een jaar secundair onderwijs laten volgen
sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably

445 elektrische laadpalen

installeren
safe safe safe safe safe safe safe safe

8 politieagenten

een jaar tewerkstellen