Bereken uw social heartbeat

CABLE PRINT levert een maatschappelijke bijdrage van € 2.042.000 en stelt 51 mens(en) tewerk.

De berekening is gebaseerd op de jaarrekening die de onderneming heeft neergelegd.

De overheid kan hiermee:

education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education

23 leerlingen

een jaar secundair onderwijs laten volgen
sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably

136 elektrische laadpalen

installeren
safe safe safe safe safe safe

6 politieagenten

een jaar tewerkstellen
connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected

263 smartboards

installeren
healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy

7 verpleegsters

een jaar tewerkstellen