Bereken uw social heartbeat

PROVAN levert een maatschappelijke bijdrage van € 1.656.000 en stelt 66 mens(en) tewerk.

De berekening is gebaseerd op de jaarrekening die de onderneming heeft neergelegd.

De overheid kan hiermee:

education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education

38 leerlingen

een jaar secundair onderwijs laten volgen
sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably

110 elektrische laadpalen

installeren
safe safe safe safe safe

5 politieagenten

een jaar tewerkstellen
healthy healthy healthy healthy healthy healthy

6 verpleegsters

een jaar tewerkstellen
comfortably

1 km

fietspad aanleggen