Bereken uw social heartbeat

INTERCOMM DIFFUSION TELEVISION levert een maatschappelijke bijdrage van € 15.769.000 en stelt 248 mens(en) tewerk.

De berekening is gebaseerd op de jaarrekening die de onderneming heeft neergelegd.

De overheid kan hiermee:

education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education

367 leerlingen

een jaar secundair onderwijs laten volgen
sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably

1051 elektrische laadpalen

installeren
safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe

48 politieagenten

een jaar tewerkstellen
connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected

2034 smartboards

installeren
fun fun fun fun fun fun fun fun fun fun fun fun fun fun fun fun fun fun fun fun fun fun fun fun fun fun fun fun fun fun

60 topsporters

een jaar ondersteuning geven