Bereken uw social heartbeat

VAN HOOL levert een maatschappelijke bijdrage van € 97.501.000 en stelt 3514 mens(en) tewerk.

De berekening is gebaseerd op de jaarrekening die de onderneming heeft neergelegd.

De overheid kan hiermee:

education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education education

4550 leerlingen

een jaar secundair onderwijs laten volgen
sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably sustainably

3250 elektrische laadpalen

installeren
safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe safe

150 politieagenten

een jaar tewerkstellen
connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected connected

6290 smartboards

installeren
healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy healthy

177 verpleegsters

een jaar tewerkstellen
comfortably comfortably comfortably comfortably comfortably comfortably comfortably comfortably comfortably comfortably comfortably comfortably comfortably comfortably comfortably comfortably comfortably comfortably comfortably comfortably comfortably comfortably comfortably comfortably comfortably comfortably

40 km

fietspad aanleggen
fun fun fun fun fun fun fun fun fun fun fun fun fun fun fun fun fun fun fun fun fun fun fun fun fun fun fun fun fun fun

187 topsporters

een jaar ondersteuning geven