Uw digitale reis begint op ABISS, schrijf je nu in voor 7 oktober. | Agoria

Uw digitale reis begint op ABISS, schrijf je nu in voor 7 oktober.

Handelsbeurzen
Plaatsen beschikbaar
Afbeelding
Gepubliceerd op 17/09/21 door webmaster

Uw digitale reis begint op ABISS, schrijf je nu in voor 7 oktober.

ABISS heeft plaats op donderdag 7 oktober in Xpo Kortrijk en zal u terug begeleiden in uw zoektocht in de digitale wereld. Digitalisatie is niet meer weg te denken en er bieden zich elke dat nieuwe uitdagingen aan die dienen opgelost te worden. Bent u soms verloren in het digitale woud dan kan ABISS zeker helpen

ABISS2021 is the place to be voor management en OT / IT -teams uit de Benelux industrie,

Op zoek naar oplossingen voor kleine of grote digitale processen in hun organisatie (productie, engineering, supply-chain, maintenance, asset-management, R&D …) ?

62 technologiepartners brengen best-of-breed technologie voor iedere afdeling die u wilt optimaliseren. 15 Expert Classes dompelen u onder in The Next Big Thing. De experten komen uit organisaties zoals Agoria, Sirris, Imec, Flanders Make, Ugent, IC4, MeS4ME of zijn CTO’s van gerenommeerde fabrieken van de toekomst zoals Danone, Cargill, Port of Zeebrugge, Tenneco etc..

ABISS2021 heeft dus zowel een summit- als netwerkgehalte voor zeer specifieke profielen uit de industrie. Doorlopend wordt ook gedacht aan de innerlijke manager - catering is inbegrepen in uw bezoek. Registreer tijdig en bezoek ABISS2021 gratis (t.w.v. 75€ /pp).

Klik hier en gebruik als code ABI923

Serge Audenaert van Agoria zal u tijdens zijn Expert Class meenemen in de wereld van de data. In een Smart Factory staan de gegevens centraal. Ze zijnde brandstof voor alle processen die erbij betrokken zijn. Deze gegevens worden gebruikt door alle mensen die in de organisatie werken, maar ook door externe zakenpartners. Maar wie is er binnen de organisatie uiteindelijk verantwoordelijk voor? En hoe kunnen we een goed overzicht houden over deze gegevens om er het beste uit te halen? De presentatie zal zich richten op de belangrijkste aspecten van gegevensbeheer in Smart Factories, variërend van best practices tot nieuwe trends, geïllustreerd met voorbeelden uit de praktijk.


Naast Serge zijn er tal van winnaars van de Factory Of The Future Awards die u meer inzicht geven in hoe zij hun digitale reis hebben doorgemaakt en zullen u graag meer vertellen over de resultaten van deze afgelegde weg.

Tot snel op de ABISS-beurs !