Sports & Entertainment Technology Club | Agoria

Sports & Entertainment Technology Club

Agoria’s Sports & Entertainment Technology Club is de Belgische vertegenwoordiger van leidende technologiebedrijven die actief zijn in de sport- en entertainmentsector. Binnen de Club tekenen zich volgende Communities af: Building, Security, Hospitality, Fan experience, Sports equipment, Media Technology, Athlete Performance, Equestrian Cluster. Van mediatechnologie tot sportinfrastructuur en toegangscontrole: wij openen internationale deuren voor innovatieve technologie!

Onze ambitie

Body

Met meer dan 80 leden op alle domeinen van sport- en entertainmenttechnologie zoals entertainment, media, veiligheid, duurzaamheid en performance, heeft Agoria’s Sports & Entertainment Technology Club een verbluffend trackrecord van de grootste sport- en entertainmentevents ter wereld (Olympische Spelen, WK Voetbal, Aziatische Spelen, SuperBowl).

Image

Ik ben verbaasd over de dynamiek van de Club, die het hele jaar door internationale evenementen organiseert. De Belgische sportindustrie mag trots zijn.

Bart Verhaeghe
President
Club Brugge

Grote dank aan de Belgische Sports & Entertainment Technology Club. Zij hebben een belangrijke bijdrage geleverd aan de organisatie van de Spelen, die naar onze mening een succes waren.

Sebastian Coe
President
OC Olympics London 2012

Tijdens de missie naar Parijs in het kader van Parijs 2024, zijn er voor ons deuren opengegaan die we alleen nooit hadden kunnen openen.

Jef Van Hyfte
Co-founder
Mobile Locker

Bedankt, Agoria. Dank aan de Belgische bedrijven die ons geholpen hebben om geweldige Spelen te organiseren.

João Henrique Saravia
Procurement Director
OC Olympics 2016 Rio

Een groot professionalisme in de organisatie, de inhoud van de bijeenkomsten, het programma, en een geweldige sfeer! 

Yves De Cocker
Director
GrassMaster Solutions
Image

Onze missies

Body

Als technologie-experts van de Agoria Sports & Entertainment Technology Club is het onze missie om sport- en entertainmentorganisaties wereldwijd te adviseren duurzame en innovatieve technologieën te integreren met het oog op sterkere prestaties, grotere veiligheid, een betere ervaring voor de fans en nieuwe zakelijke kansen. 

Sinds ze werd opgericht onder impuls van toenmalig IOC-voorzitter graaf Jacques Rogge, heeft de Belgian Sports & Entertainment Technology Club zich altijd ingezet voor de kruisbestuiving van sport en technologie opdat zowel sporters als bedrijven het beste van zichzelf kunnen geven. De Sports & Entertainment Technology Club is dé partner van Belgische bedrijven die zich zowel nationaal als internationaal willen ontplooien op het domein van sport en entertainment.
 

Equestrian

Body

De Agoria Sports & Entertainment Technology Club is de drijvende kracht achter een cluster van toonaangevende ruitersportbedrijven op wereldniveau, waaronder de beste van Belgian Equestrian Quality. Belgian Equestrian Quality biedt een antwoord op iedere vraag van paardenprofessionals dankzij een uitgebreid netwerk dat de beste ruitersportbedrijven combineert met tientallen jaren ervaring, expertise en knowhow. Meer weten...

Image

Drie uitstekende redenen om lid te worden van onze club

1. U mist geen enkele opportuniteit

De Club biedt organisatiecomités en stadionmanagers in de hele wereld één aanspreekpunt om zaken te doen met toonaangevende Belgische aanbieders van oplossingen voor grootschalige sportevents.

2. U verruimt uw zakelijke horizon

De Club vergroot de visibiliteit, schept synergieën voor haar leden en wil kansen voor internationaal ondernemen creëren door seminaries, high-level netwerkevents en prospectieactiviteiten in het buitenland te organiseren.

3. U doet nieuwe inspiratie op

Wij vormen een uniek businessplatform door netwerking tussen de Belgische leden en met buitenlandse organisaties te faciliteren. Ons doel is om ervoor te zorgen dat u kunt blijven groeien op de markt.

Wilt u meedoen?

Neem contact met ons op om meer te vernemen over onze komende activiteiten en hoe u lid kunt worden van de Club.

Contacteer ons

Onze partners