Food & Beverage Technology Club | Agoria

Food & Beverage Technology Club

De verwachtingen van de consument over voeding en evolueren razendsnel. Voedingsproducenten moeten hier slim op inspelen met technologie als hefboom. Agoria’s Food & Beverage Technology Club houdt u op de hoogte van de internationale markttrends en opent deuren bij spelers in de waardeketen in binnen- en in het buitenland.

Onze ambitie

Body

Agoria’s Food & Beverage Technology Club verzamelt meer dan 40 topspelers uit de Belgische voedingstechnologie. Ze hebben stuk voor stuk diensten, producten of maatoplossingen in huis om bedrijfsprocessen in de voedingssector te optimaliseren. Via onze Technology Club komen voedingsproducenten in contact met baanbrekende, innovatieve technologieën die hun strepen vaak al verdiend hebben andere industrieën. Met u één doel: meerwaarde creëren voor de consument.

Image

Naast waardevolle inzichten leverde het klantenseminarie ons relevante contacten op van innovatieve spelers in technologie voor voedingsverwerking. De aanwezige bedrijven waren perfect in lijn met onze interesses en uitdagingen.

Bart De Coninck
COO
Lantmännen Unibake
Image

Onze missies

Body

De missie van de Food & Beverage Technology Club is om de expertise van onze leden op dit domein te promoten en om businesskansen te identificeren en te creëren. 

De Food & Beverage Technology Club wil

  • de visibiliteit van haar leden met hun branche-expertise op wereldniveau vergroten, 
  • de mondiale "Food & Beverage"-spelers en de leden van het ecosysteem op een slimme manier met elkaar verbinden en netwerking en het delen van ervaringen in het ecosysteem bevorderen en faciliteren.
  • Daarnaast verzamelt, analyseert en verspreidt de Club relevante informatie uit de branche over internationale trends, technologieën en businesskansen.

Samen met de leden van de Club en de stuurgroep hebben we een aantal technologische uitdagingen bepaald. Een van die uitdagingen is "Agility in Production & Process" met o.a. smart tooling, additive manufacturing, digitalisering (big data), line-feeding-innovatie, slimme gebouwen, slimme interne logistiek, predictieve maintenance of maintenance op afstand enz.

Drie uitstekende redenen om lid te worden van onze club

1. U mist geen enkele opportuniteit

We houden u op de hoogte van de internationale markttrends en -prognoses. Maar we zetten ook in op de verbinding tussen u en de andere clubleden. Want ook door kennisuitwisseling met collega’s leert u bij en spot u als eerste nieuwe commerciële opportuniteiten.

2. U verruimt uw zakelijke horizon

We introduceren u op het juiste moment bij de geknipte contactpersonen. Daarvoor organiseren we seminars, netwerkingevents op hoog niveau, missies en b2b-afspraken met voor u relevante contactpersonen. Verder zijn we uw vertegenwoordiger en voeren we promotie voor uw knowhow.

3. U doet nieuwe inspiratie op

Geregeld nodigen we visionaire sprekers en hooggeplaatste decision makers uit om hun inzichten, vragen en behoeftes met u te delen. Maar ook uw praktijkcases en die van uw collega-clubleden zijn een bron van inspiratie voor innovatieve procesinnovatie.

Wil je meedoen?

Neem contact met ons op om meer te vernemen over onze komende activiteiten en hoe u lid kunt worden van de Club.

Contacteer ons

Onze partners