Financial Services Technology Club | Agoria

Financial Services Technology Club

De financiële dienstensector maakte de afgelopen jaren ingrijpende technologische veranderingen door. Agoria’s Financial Services Technology Club opent voor u deuren bij financiële instellingen in binnen- en buitenland en helpt nieuwe businessopportuniteiten voor innovatieve fintechoplossingen te spotten.  

Onze ambitie

Body

Agoria’s Financial Services Technology Club is een unieke community van 30 Belgische topspelers die digitale diensten ontwikkelen voor de financiële wereld, zowel bij gevestigde waarden in de bank- & verzekeringswereld als bij de disruptieve fintech platformen. Laat u inspireren door deze innovatieve spelers en ontdek opportuniteiten voor innovatieve toepassingen en features buiten uw bestaande ecosysteem. 

Image

Door een clubdelegatie te ontvangen op ons hoofdkantoor kregen we snel een zicht op de bedrijven die onze specifieke noden konden beantwoorden. Wij konden hen op onze beurt informeren hoe het Zuid-Afrikaanse bankenlandschap georganiseerd is. Een win-win.

Raj Makanjee
CIO
First National Bank South Africa
Image

Onze missies

Body

De missie van de Financial Services Technology Club is om een ecosysteem van technologische en financiële dienstverleners met een sterke internationale focus uit te bouwen. 

De Club wil

  • de visibiliteit van haar leden met hun toonaangevende expertise in de financiële branche vergroten, 
  • de internationale financiële sector en de leden van het ecosysteem op een slimme manier met elkaar verbinden, 
  • netwerking en het delen van ervaringen in het ecosysteem bevorderen;
  • en relevante sectorinformatie over internationale trends, technologieën en businesskansen verzamelen, analyseren en verspreiden. 
     

Drie uitstekende redenen om lid te worden van onze club

1. U mist geen enkele opportuniteit

Voor u verzamelen en analyseren we internationale markttrends en -prognoses. Maar we zetten ook volop in op de verbinding tussen u en de andere clubleden. Want ook door kennisuitwisseling met collega’s leert u bij en spot u als eerste nieuwe commerciële opportuniteiten.

2. U verruimt uw zakelijke horizon

We introduceren u op het juiste moment bij de voor u relevante contactpersonen. Daarvoor organiseren we seminars, netwerkingevents op hoog niveau, missies en b2b-afspraken met IT-decision makers. Verder zijn we uw vertegenwoordiger: we voeren actief campagne voor Belgische fintech en tonen hoe baanbrekende technologie financiële spelers kan helpen om hun leiderschapspositie te bestendigen of klantentevredenheid te boosten.

3. U doet nieuwe inspiratie op

Geregeld nodigen we visionaire sprekers en hooggeplaatste decision makers uit de financiële wereld uit om hun inzichten, vragen en behoeftes met u te delen. Maar ook uw praktijkcases en die van uw collega-clubleden zijn een bron van inspiratie voor innovatie en nieuwe samenwerkingsverbanden.

Wilt u meedoen?

Neem contact met ons op om meer te vernemen over onze komende activiteiten en hoe u lid kunt worden van de Club.

Contacteer ons

Onze partners