Energy Technology Club | Agoria

Energy Technology Club

Energiespelers, contractors en projectontwikkelaars zijn steeds op zoek naar baanbrekende technologische oplossingen. Vanuit onze neutrale positie opent Agoria’s Energy Technology Club voor u deuren bij wereldwijde topspelers in olie en gas, nucleaire en hernieuwbare energie. Geef mee vorm aan deze sector in volle transitie.  

Onze ambitie

Body

Agoria’s Energy Technology Club is een unieke community van 130 topspelers uit de Belgische technologiesector. Ze hebben stuk voor stuk diensten, producten of maatoplossingen in huis voor olie en gas, nucleaire en hernieuwbare energie. Onze Club brengt energiespelers, contractors en projectontwikkelaars in contact met baanbrekende, innovatieve technologieën die hun dienst vaak al bewezen hebben binnen andere energievormen of industrieën.

Image

Het was een plezier om de clubleden te ontmoeten en naar hun ervaringen te luisteren. Ik heb nu een beter inzicht in wat de Belgische markt te bieden heeft.

Andrew Cuniah
Manager of Procurement
London OG&C, Bechtel
Image

Onze missies

Body

De missie van de Energy Technology Club is om een ecosysteem van energietechnologie- en energiedienstenbedrijven met een sterke internationale focus uit te bouwen. 

De Energy Technology Club wil

  • de visibiliteit van haar leden met hun toonaangevende expertise in de energiebranche vergroten, 
  • de internationale energie-industrie en de leden van het ecosysteem op een slimme manier met elkaar verbinden, netwerking en het delen van ervaringen in het ecosysteem bevorderen,
  • relevante sectorinformatie over internationale trends, technologieën en businesskansen verzamelen, analyseren en verspreiden.
     

Drie uitstekende redenen om lid te worden van onze club

1. U mist geen enkele opportuniteit

De energiemarkt is volop in verandering en de spelers zijn zoekende. Voor u verzamelen en analyseren we internationale markttrends en -prognoses, en we informeren u over investeringsprojecten die op stapel staan. Maar we zetten ook in op de verbinding tussen u en de andere clubleden, want ook door kennisuitwisseling met collega’s leert u bij en spot u als eerste nieuwe commerciële opportuniteiten.

2. U verruimt uw zakelijke horizon

Energiespelers, contractors en projectontwikkelaars … We introduceren u op het juiste moment bij de geknipte contactpersonen. Daarvoor organiseren we seminars, netwerkingevents op hoog niveau, missies en b2b-afspraken met voor u relevante contactpersonen. Verder zijn we uw vertegenwoordiger op vakbeurzen en voeren we promotie voor uw knowhow, onder meer via het Innovation Book van de Club.

3. U doet nieuwe inspiratie op

Geregeld nodigen we visionaire sprekers en hooggeplaatste beslissingnemers uit de energiesector uit om hun inzichten, vragen en behoeftes met u te delen. Maar ook uw praktijkcases en die van uw collega-clubleden zijn een bron van inspiratie voor cross-market-innovatie.

Wilt u meedoen?

Neem contact met ons op om meer te vernemen over onze komende activiteiten en hoe u lid kunt worden van de Club.

Contacteer ons

Onze partners