Building & Infrastructure Technology Club | Agoria

Building & Infrastructure Technology Club

Wilt u graag commerciële kansen grijpen bij leidende bouwspelers in binnen- en buitenland? Agoria brengt de innovatieve oplossingen en knowhow van technologiebedrijven voor het voetlicht bij projectontwikkelaars, architecten en contractors in binnen- en buitenland.

Onze ambitie

Body

Agoria’s Building & Infrastructure Technology Club is een unieke community van 60 topspelers uit de Belgische technologiesector. Stuk voor stuk leveren ze producten, diensten of maatwerk voor bouw- en infrastructuurprojecten. Wij brengen topspelers uit de bouwsector in contact met de oplossingen en knowhow van onze clubleden en inspireren hen met baanbrekende innovaties. 

Image

Innoveren en experimenteren zijn essentieel in onze job. Tijdens een seminarie kreeg ik de kans om mijn visie op de toekomst en technologietrends in globale architectuur te delen met Belgische topspelers in de branche.

Gordon Gill
Partner
Adrian Smith & Gordon Gill Architecture
Image

Onze missies

Body

De missie van de Building & Infrastructure Technology Club is om een ecosysteem van technologiebedrijven, aannemers en architecten met een sterke internationale focus uit te bouwen. 

De Club wil

  • de visibiliteit van haar leden met hun toonaangevende expertise in de bouwsector vergroten, 
  • de internationale bouwsector en de leden van het ecosysteem op een slimme manier met elkaar verbinden, netwerking en het delen van ervaringen in het ecosysteem bevorderen en faciliteren 
  • en relevante sectorinformatie over internationale trends, technologieën en businesskansen verzamelen, analyseren en verspreiden.
     

Drie uitstekende redenen om lid te worden van onze club

1. U mist geen enkele opportuniteit

We verzamelen en analyseren voor u de internationale markttrends en -prognoses, en we informeren u over investeringsprojecten die op stapel staan. Maar we zetten ook in op de verbinding tussen u en de andere clubleden, want door kennisuitwisseling met collega’s leert u bij en spot u als eerste nieuwe commerciële opportuniteiten.

2. U verruimt uw zakelijke horizon

Van projectontwikkelaars over contractors tot gerenommeerde architectenbureaus en ingenieursbedrijven: we introduceren u op het juiste moment bij de voor u relevante beslissingnemers. Daarvoor organiseren we seminars, netwerkingevents op hoog niveau, missies en b2b-afspraken. Verder zijn we uw vertegenwoordiger op vakbeurzen en voeren we actief promotie voor uw knowhow.

3. U doet nieuwe inspiratie op

Geregeld nodigen we visionaire sprekers en hooggeplaatste beslissingnemers uit architectuur en bouw, infrastructuur, transport of toerisme uit om hun inzichten, vragen en behoeftes met u te delen. Maar ook uw praktijkcases en die van uw collega-clubleden zijn een bron van inspiratie innovatie en mogelijke nieuwe samenwerkingsverbanden.

Wilt u meedoen?

Neem contact met ons op om meer te vernemen over onze komende activiteiten en hoe u lid kunt worden van de Club.

Contacteer ons

Onze partners