Automotive Technology Club | Agoria

Automotive Technology Club

Agoria’s Automotive Technology Club verbindt Belgische bedrijven met toptechnologie in elektrificatie, ADAS, user experience en smart production met elkaar, en introduceert hen aan decision makers van autofabrikanten en systeemleveranciers wereldwijd. Zo zit u altijd op de eerste rij bij nieuwe technologieën en opportuniteiten.

Onze ambitie

Body

Agoria’s Automotive Technology Club is een unieke community van meer dan 40 Belgische technologietoppers. Voor automotive bedrijven uit België vormen wij een deuropener naar de globale automotive industrie. Buitenlandse bedrijven uit de automotive industrie, die op zoek zijn naar nieuwe oplossingen op het vlak van elektrificatie, user experience, ADAS en smart production kunnen dan weer op de Club rekenen voor snelle en efficiënte technology scouting in advanced development en manufacturing engineering.

Onze focusdomeinen:

  • vehicle electrification
  • user experience
  • smart production
  • ADAS
Image

Ik heb het al eerder gezegd en ik zeg het opnieuw: Agoria’s Automotive Technology Club is een van de betere business development-initiatieven in België.

Michael Van de Velde
VP Sales and Strategic Business Development
Pozyx

Uw toegangspoort naar de globale automotive industrie

Bent u een Belgisch automotive bedrijf met oplossingen in één van onze 4 focusdomeinen? Sluit aan bij onze unieke community, en presenteer uw technologieën aan autoconstructeurs en systeemleveranciers wereldwijd!

Meer weten?

Drie uitstekende redenen om lid te worden van onze club

1. U mist geen enkele opportuniteit

Autoconstructeurs kijken steeds vaker buiten hun eigen sector om de auto van de toekomst te designen en uit te rusten. U ontvangt business insights en kan actief kennis en ervaringen uitwisselen met de andere clubleden tijdens seminaries, netwerkingevents en digitale teamwerking.

2. U verruimt uw zakelijke horizon

We voeren promotie voor uw knowhow, onder meer via het Automotive Innovation Book. Maar we gaan nog veel verder om u te laten scoren bij de grote internationale automotive concerns: op het juiste moment introduceren we u bij de geknipte contactpersonen. Daarvoor organiseren we on-site en online Tech Days waarop u uw oplossingen meteen op het hoogste niveau pitcht.

3. U doet nieuwe inspiratie op

Binnen deze Technology Club draait alles heel bewust rond 4 specifieke technologieniches. Zo bent u altijd in het gezelschap van toppers binnen uw specialisatie. Want net door ervaringsuitwisseling en het delen van best practices doet u volop nieuwe inspiratie op voor uw eigen business en mogelijke partnerships.

Wil je meedoen?

Neem contact met ons op om meer te vernemen over onze komende activiteiten en hoe u lid kunt worden van de Club.

Contacteer ons

Onze partners