Wat is de impact van normen op de Belgische economie? Vul de NBN survey in en win een iPhone 11 | Agoria

Wat is de impact van normen op de Belgische economie? Vul de NBN survey in en win een iPhone 11

Afbeelding
Gepubliceerd op 14/11/19 door Karlien Erauw
Wat is de impact van normen op de Belgische economie? Met die vraag in het achterhoofd organiseert de Vrije Universiteit Brussel, in opdracht van het NBN, het Nationaal Bureau voor Normalisatie, een onafhankelijk marktonderzoek. Alle betrokken sectoren en partijen krijgen de kans om hun stem te laten horen: van kmo’s en grotere bedrijven tot wetenschappelijke instellingen en overheden. Neem deel en win een van de drie iPhone 11's!

De anonieme vragenlijst over de rol en het gebruik van normen binnen uw organisatie invullen, neemt hoogstens 15 minuten tijd in beslag. Drie deelnemers ontvangen als beloning een iPhone 11.

Vul de enquête in

Het NBN is, samen met zijn sectorale normalisatieoperatoren, het Belgisch kenniscentrum voor alle activiteiten die verband houden met normalisatie. Sirris-Agoria, Agoria ICT en Volta & Sirris-Agoria zijn door de Raad van Bestuur van het NBN erkend als sectoroperator voor meer dan 145 Belgische normalisatiecommissies. Ze verzorgen de technische ondersteuning en het administratieve beheer van deze Belgische normalisatiecommissies. Lees hier meer over de activiteiten van deze commissies.

Was dit artikel nuttig?

Gerelateerde thema's