Agoria Academy: cursussen rond eHealth interoperabiliteit/IHE/HL7 in 2021 | Agoria

Agoria Academy: cursussen rond eHealth interoperabiliteit/IHE/HL7 in 2021

Afbeelding
Gepubliceerd op 21/11/19 door Tom Ceulemans
HL7 Belgium/IHE Belgium, de eHealth interoperabiliteitswerkgroep binnen de pijler Normalisatie van het Expertisecentrum Regelgeving & Normalisatie, organiseert in 2022 een reeks opleidingen. Interesse? Bekijk de lijst en schrijf u in!

Deze cursussen zijn geschikt voor projectmanagers, IT-architecten en software developers actief in eHealth, maar ook voor medewerkers uit ziekenhuizen en zorginstellingen. De diverse doelgroep zorgt voor interessante discussies tijdens de bijeenkomsten. Het doel van de cursussen is dan ook niet alleen leren, maar ook het delen van kennis en ervaring. De cursussen worden in het Engels gegeven door ervaren trainers en vinden plaats in BluePoint Brussels.

Volgende cursussen staan op het programma in 2022. Klik op de links voor meer informatie.

THE FOLLOWING COURSES ARE OFFERED IN ENGLISH:

 

HL7 FHIR Overview training course – 3-4  februari 2022

Deze tweedaagse HL7 FHIR-cursus is primair bestemd voor degenen die betrokken zijn bij de implementatie, uitrol en support van applicaties die gebruik maken van de HL7 FHIR-specificatie. Klik hier voor alle details en mogelijkheid tot registratie.

 

An introduction course to healthcare interoperability standards (HL7/IHE/DICOM) – 2 februari 2022

Waarvoor staan de HL7-, DICOM- en IHE- (Integrating the Healthcare Enterprise) standaarden? Hoe kunnen deze worden ingezet om zorgprocessen te ondersteunen? Deze ééndaagse cursus biedt een overzicht van de meest gebruikte standaarden voor het uitwisselen van gegevens in de zorgsector. Klik hier voor alle details en mogelijkheid tot registratie.

 

HL7 FHIR Overview training course – 22-23  september 2022

Deze tweedaagse HL7 FHIR-cursus is primair bestemd voor degenen die betrokken zijn bij de implementatie, uitrol en support van applicaties die gebruik maken van de HL7 FHIR-specificatie. Klik hier voor alle details en mogelijkheid tot registratie.

 

Voor meer informatie hierover of IHE Belgium of HL7 Belgium-lidmaatschap kan u terecht bij Karlien Erauw (karlien.erauw@agoria.be of 02/706.78.16)

Was dit artikel nuttig?

Gerelateerde thema's