Dobco Medical Systems in lijst eHealth/MedTech start-ups to watch in 2019 | Agoria

Dobco Medical Systems in lijst eHealth/MedTech start-ups to watch in 2019

Afbeelding
Gepubliceerd op 15/02/19 door Karlien Erauw
Lidbedrijf Dobco Medical Systems is door siliconrepublic opgenomen in de top 25-lijst van Europese start-ups uit de gezondheidssector om in het oog te houden in 2019.

Bekijk hier de volledige lijst

Afbeelding

CEO Jan Dobbenie: "Wij trekken voluit de kaart van open standaarden waarbij de patiënt centraal staat. Met ons cloudbased PACSonWEB platform trachten we op een geconsolideerde en gebruiksvriendelijke manier de data van medische beeldvorming te ontsluiten en ter beschikking te stellen van elke geautoriseerde actor in de gezondheidszorg, patiënt en arts."

Dobco Medical Systems zal ook testen op de eHealth Projectathon op 22 en 23 februari die plaatsvindt bij Agoria in Brussel. Naast het testing deel heeft dit event ook interessante sprekers op vrijdagvoormiddag 22 februari en vindt er een technische eHealth interoperability workshop plaats op vrijdagnamiddag.

We tellen al meer dan 100 deelnemers voor de eHealth Projectathon. Inschrijven is volledig gratis en kan voor elk deel afzonderlijk via deze link.

Daarnaast neemt Dobco Medical Systems ook voor de eerste keer deel aan de IHE Europe Connectathon. Deze vindt plaats van 8 tot 12 april in Rennes, Frankrijk. Dit is een vijfdaagse testmarathon waar eHealth-bedrijven met andere bedrijven hun connectiviteit testen.

Vorig jaar vond deze connectathon plaats in Den Haag (Nederland) en was het Belgische bedrijf Amaron van de partij. In 2020 vindt de IHE Europe Connectathon plaats in Brussel, een primeur voor België!

Voor meer info over interoperabiliteitstesten in het eHealth ecosysteem en de activiteiten van IHE Belgium, contacteer Karlien Erauw.

Was dit artikel nuttig?

Gerelateerde thema's