Samen leren | Agoria

Samen leren

Academy

Zoekt u een manier om vaardigheden en competenties in een bepaald vakgebied te verwerven? Wilt u snel op de hoogte zijn van recente wijzigingen in wetgevingen of de gevolgen van politieke of economische beslissingen? Onze opleidingen – online, op locatie of bij u in het bedrijf – hebben een sterke focus op de praktijk, waardoor u er meteen de vruchten van plukt.

Infosessies

Als ondernemer bent u vooral bekommerd om de groei en innovatie van uw bedrijf. Ook externe factoren kunnen daarbij een grote invloed hebben. Om bij te blijven met de actualiteit en belangrijke wijzigingen in het beleid, kan u zich inschrijven voor allerlei infosessies. Bekijk zeker onze agenda.

Lerende netwerken

Vraagt u zich soms af hoe bedrijven met soortgelijke uitdagingen een problematiek aanpakken? In Lerende netwerken komen bedrijven en andere belanghebbenden op regelmatige tijdstippen samen rond een specifiek onderwerp om, in workshops met kleine groepen, in te zoomen op de ervaringen, inzichten en best practices van de deelnemers. Op het einde van de rit staat u dankzij de praktische kennis- en ervaringsuitwisseling sterker in uw rol. Bovendien ontmoet u interessante contacten. Een absolute aanrader dus kijk zeker in de agenda naar wat al gepland staat.

Congressen

Een forum waar talrijke interessante marktspelers en experten samen komen rond actuele thema’s, om ervaringen uit te wisselen en kennis te delen. Zo’n agenda vind je niet elke dag in België. Meermaals per jaar zet Agoria dan ook zijn beste beentje voor om telkens weer een interessant programma op te zetten, waar ook nog ruimte is voor interactie. Zo verwerft u niet alleen nieuwe inzichten van experts ter zake, maar kunt u ook uw netwerk verbreden en uw groei stimuleren.