"Smart rules, smart application?!": afspraak op 31 mei in Charleroi! | Agoria

"Smart rules, smart application?!": afspraak op 31 mei in Charleroi!

Gepubliceerd op 26/04/17 door Karlien Erauw

Blijft u graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de regelgeving en normalisatie met betrekking tot o.a. brandveiligheid, openbare aanbestedingen of richtlijnen zoals de drukvaten- (PED) of de radioapparatuurrichtlijn (RED)? Wilt u graag de nodige basiskennis verwerven over het normalisatieproces of over de toepassing van de General Data Protection Regulation (GDPR) in uw onderneming?

Kom op woensdag 31 mei naar het R&S Event van Agoria’s expertisecentrum Regelgeving & Normalisatie in La Maison de l’Industrie in Charleroi.

U krijgt op dit event de keuze tussen maar liefst 6 parallelsessies:

  • Over ongeveer een jaar is het zover: dan moeten alle bedrijven in ons land voldoen aan de General Data Protection Regulation. Hoe kan uw bedrijf zich het beste voorbereiden op de toepassing van deze nieuwe wetgeving?

  • Brandveiligheid is een thema dat voortdurend evolueert. Er waren de jongste tijd vrij ingrijpende wijzigingen aan de bestaande wetgeving en normen ter zake. Onze experts praten u in één sessie weer helemaal bij.

  • Vanaf 1 juli 2017 treedt de nieuwe wet van 17 juni 2016 betreffende de overheidsopdrachten in voege. Wij lichten u de krijtlijnen van deze nieuwe wet toe.

  • U verkoopt, produceert of importeert producten met een interne druk van meer dan 0,5 bar? Dan is de kans groot dat die producten moeten voldoen aan de Europese drukvatenrichtlijn (PED 2014/68/UE).

  • Bevatten uw producten een radiomodule? In dat geval is de radioapparatuurrichtlijn (RED) van toepassing. U hebt nog slechts 8 maanden tijd om conformiteit met deze richtlijn te verzekeren

De rest is gereserveerd voor Agoria leden