Academy "Finance for non-financials" | Agoria

Academy "Finance for non-financials"

Afbeelding
Gepubliceerd op 30/06/21 door Yvette Peeters
Elke manager heeft een praktische kennis van financieel beheer nodig om beter zakelijke beslissingen te kunnen nemen. Krijg inzicht in de cruciale financiële begrippen en verhoog het rendement van uw afdeling en organisatie.

Deze opleiding is erg interactief. Daarom beperken we het aantal inschrijvingen. Wacht niet te lang om u in te schrijven.

De Agoria  Academy biedt gecombineerde opleidingstrajecten aan, met zowel online lesmomenten als andere leervormen zoals ‘microlearning’ tussen de sessies door.

Wat leert u tijdens deze opleiding?

Deze opleiding bestaat uit  2 sessies van een hele dag, aangevuld met online leermateriaal en met de nodige breaks.

  • Introductie in financiële documenten;
  • KPI's en werkkapitaal;
  • budgetten opstellen, kostenbeheer en prijszettingstechnieken interpreteren;
  • investeringsprojecten evalueren en een voorstel bouwen;
  • financieel beheer van de onderneming.

Doelgroep

Deze opleiding wordt georganiseerd in samenwerking met de organisatie Finance Xplained en is speciaal ontworpen voor niet-financiële managers die een brede kennis van financieel beheer wensen te ontwikkelen.

Lesgever

Kris de Clercq heeft meer dan 25 jaar lesgegeven en gewerkt met managementteams, voornamelijk in Oost-Europa. Naast zijn activiteiten voor Finance Xplained, geeft hij ook aan meerdere universiteiten overal ter wereld les in 'Corporate Finance', 'International Finance and Investment' en 'Issues in IFRS', waarvoor hij een universitaire innovatieprijs ontving. Zijn ervaring in de financiële sector strekt zich uit over vermogensbeheerders, investeringsbanken en beurzen in het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, België, Duitsland, Rusland, Roemenië, Ethiopië en vele andere landen.

Praktische informatie

  • Data: donderdag 9 en vrijdag 10 september 2021 -  09u00 - 17u00
  • Deelnameprijs per persoon excl. BTW: leden : 660€ - niet-leden: 1320€
  • Opleidingstype: blended learning-traject. 
  • Deelnemers krijgen enkele dagen vooraf de aanmeldingslink toegestuurd.

SCHRIJF JE HIER IN

Agoria is erkend als dienstverlener in het kader van de Vlaamse KMO-portefeuille. Dat betekent dat wanneer u als Vlaamse kmo bij ons een betalende opleiding van min. 100 euro (excl. BTW) volgt, de Vlaamse overheid een deel van de kostprijs subsidieert. Ons erkenningsnummer is DV.O205861. Opgelet: Agoria leden kunnen enkel een beroep doen op de KMO-portefeuille als zij toegetreden lid zijn. Meer uitleg vindt u hier.

Op deze opleiding zijn de algemene voorwaarden van toepassing die gelden binnen Agoria VZW.

Was dit artikel nuttig?

Gerelateerde thema's