Schrijf u in op www.childalert.be en red een kind! | Agoria

Schrijf u in op www.childalert.be en red een kind!

Gepubliceerd op 09/09/11 door Erika Buyens
Het leven van een vermist kind kan afhangen van de middelen die worden ingezet om snel getuigen te vinden. Daarom is er nu Child Alert, een communicatieplatform dat wordt ingeschakeld bij een verdwijning met onmiddellijk levensgevaar voor het kind.

Dit platform, dat eerder uitzonderlijk zal worden gebruikt (wellicht hoogstens 2x per jaar), wordt beheerd door Child Focus in samenwerking met politie en justitie.

Bij de lancering van een Child Alert wordt het grote publiek verwittigd via allerlei digitale schermen, via de pers, het internet en/of sms, maar ook via alle bedrijven die besloten hebben om aan dit initiatief mee te werken.

Hoe meer burgers, media, ondernemingen en organisaties zich inschrijven, hoe meer resultaten een Child Alert zal opleveren. Iedereen kan zich inschrijven op www.childalert.be. U kunt zelf kiezen of u de opsporingsberichten wilt ontvangen via e-mail, sms of beide. Schrijf u in en vraag uw vrienden en kennissen om hetzelfde te doen. Zo toont u niet alleen dat u solidair bent, u redt er op een dag misschien ook een kind mee.

Meer informatie

De rest is gereserveerd voor Agoria leden