Whitepaper: 'CE-markering' | Agoria

Whitepaper: 'CE-markering'

Afbeelding
Gepubliceerd op 09/11/18 door Marc Cumps
Een groot aantal richtlijnen m.b.t. de CE-markering is aangepast om ze af te stemmen op het nieuwe wetgevende kader (NLF – New Legislative Framework). Daarnaast zijn ook de definities en procedures geharmoniseerd en werden de nieuwe verplichtingen op uniforme wijze ingevoerd.

In deze whitepaper vindt u een overzicht van de verplichtingen van de verschillende economische operatoren, rekening houdend met hun specifieke rol in de toeleverings- en distributieketen.

Bent u op zoek naar begrijpelijke en praktische toelichting bij het CE-markeringsproces en een presentatie van de basisrichtlijnen voor elektrotechnische en elektronische producten? Vul dan het formulier hieronder in!

Ja, ik ontvang graag de whitepaper 'CE-markering'

Ik geef Agoria vzw toestemming om mijn persoonsgegevens (naam, e-mailadres, firma, functie) op te slaan zodat Agoria mij kan informeren over zijn producten, diensten en events. Agoria zal mijn persoonsgegevens niet delen met derden voor direct marketing doeleinden. Ik kan mij steeds uitschrijven via de communicatie die Agoria verstuurt. Voor meer informatie over de verwerking van mijn persoonsgegevens, kan ik terecht op de Agoria privacy policy. Indien ik alsnog vragen zou hebben over de verwerking van mijn persoonsgegevens of mijn rechten wens uit te oefenen, kan ik terecht op dataprotection@agoria.be.
Was dit artikel nuttig?